Dolazi zima

Štras je jedan od trendova za nastupajuću zimu, nosiće se na kaiševima, odeći, tašnama, cipelama i nakitu. Za štras kažu da je šik, elegantan i glamurozan ali ako preterate možete da izgledate kao novogodišnja jelka, zato vodite računa da bude zastupljen samo na jednom komadu garderobe, nikako i na garderobi, kaišu i tašni.

Modni trend za ovu zimu vraća militari luk ali ne agresivan kao ranijih godina, ove zime će se zadržati samo na jaknama i kaputima pa možete odlučiti da li ćete nositi kratku jaknu koja podseća na admiralsku ili dug kaput koji podseća na kapute ruskih oficira. Dozvoljene su sve boje, modni sručnjaci ove zime na velila vrata uvode kobaltno plavu, boju za koju treba imati hrabrosti, naročito kad su kaputi u  pitanju jer je previše upadljiva.

Krzno, vanvremenski komad garderobe, će ove zime ponovo biti u trendu ali pošto se pravo krzno odavno proteruje sa modnih pista i iz ormara, radi se o veštačkom krznu, ove godine će se nositi okovratnici u svim bojama, najčešće u jako roze, zelenoj i plavoj boji. Ove  tri boje su  prilično zahtevne, možete se odlučiti za neku drugu, vama omiljenu boju, i kupovinom okovratnika od krzna svaki komad već nošene garderobe možete učiniti novim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *