Besmrtni Nikolas Kejdž

Na iBeju, aukcijskom sajtu, pojavila se fotografija čoveka iz 1870. žitelja Tenesija koji neverovatno liči na glumca Nikolasa Kejdža pod nazivom „Nikolas Kejdž vampir“. Fotografija je pronađena na pozadini albuma preminulih iz doba civilnog rata.

Prodavac ove fotografije Džek Mord postavio je na iBej sa početnom cenom od 1 milion dolara, tvrdeći da je fotografija sto odsto autentična i da se na njoj nalazi čovek iz Bristola (Tenesi) koji je živeo u vreme građanskog rata.

Radnici u antikvarnicama zbijaju šale da Nikolas Kejdž toliko liči na čoveka sa slike, da on mora da je vampir koji je takođe živeo u to doba. Čovek sa fotogafije nije identifikovan imenom, tako da se ne može utvrditi da li postoji rodna povezanost sa poznatim glumcem.

Prodavac fotografije takođe garantuje da fotografija nije obrađivana ni u jednom kompjuterskom programu. Veruje se da je sliku napravio  profesor G.B. Smit, civil i zarobljenik u građanskom ratu.

Mord se našalio da je Nikolas Kejdž možda besmrtan i pojavljuje se na svakih 75 godina. Ipak, na Kejdžu se mogu zapaziti tragovi starenja, uprkos trnsplataciji kose koju je uradio kako bi izgledao mlađe.

 

Autor: J.V.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *