Trendovi za jesen

Ovo nije priča šta će ove jeseni izbaciti Guči, D&G, Armani i slični Ovde možete pronaći informacije o jesenjim trenovima kod nas, jer osim loših kopija Guči torbi retko možete pronaći ove svetski poznate robne marke. Ako ih i pronađete, trebaće vam bar dve prosečne srpske plate da ih kupite. S druge strane, svetska moda u Srbiji kasni bar godinu dana, a retko koja žena je u mogućnosti da promeni kompletan ormar po sezoni.

Ono što se već cele godine vraća na modnu scenu je retro garderoba iz `50 i `60 godina prošlog veka. Ove jeseni dominiraće `70 godine, duboke suknje i pantalone, duboke čizme, od boja siva i boje kože.

Zatim, tu su falte, nabori, volani koji mogu biti  dobri kako za dnevne tako i za večernje varijante. Ono što je bitno je to da vam daju veoma romatičan i simpatičan izgled. Samo pazite, ne preterujte sa faltama, jedan komad garderobe od celokupnog stajlinga biće dovoljan.

Pantalone, kao neizbežan deo jesenje garderobe sada se nose su sa širokim nogavicama. Nisu u pitanju zvonarice već nogavice koje su celom dužinom široke. Ležeran izgled daće vam pantalone uske u struku koje se na dole šire, a nogavice mogu slobodno da padaju. Ako imate mršave noge morate pažljivo birati ovaj model pantalona kako ne bi izgledale kao da ste obukle džak. Što je najbolje, dobro stoje i punijim ženama jer prikrivaju nedostatke.

Što se tiče elegantnijih varijanti, biće popularne duge maksi haljine sa veoma dubokim dekolteom. Ovo baš i nije dobar izbor ukoliko imate veće grudi jer može delovati vulgarno. Međutim ako ste među hrabrijim ženama koje „pate“ od manjeg poprsja, ovo je dobra prilika da pokažete da i vi imate adute, veoma je seksipilno i nije previše naglašeno. U svakom slučaju bilo koja maksi haljina dobro je došla za ovu jesen, bilo da je dubokog dekoltea ili bez dekoltea.

U svakom slučaju, nije vam potrebno mnogo novca kako biste osvežile svoj jesenji garderober. Dovoljna je jedna haljina, bluza ili suknja sa faltama i to je za početak sasvim dovoljno, a s obzirom da su trentutno letnji popusti možete sigurno naći nešto pristupačno što se može nositi i na jesen.

Autor: Jovana Vukić

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *