Broš na dar za Osmi mart

Naša mlada prijateljica, Nataša Blagojević, o kojoj smo već pisale, i koja je već nagrađivala čitateljke Tetke, rešila je da povodom Osmog marta nagradi jednu čitateljku brošem ručne izrade.

S obzirom da je Osmi mart dan kada treba da se podsetimo da žene, devojke, majke, bake, sve one koje nas okružuju, treba uvek poštovati i podržavati ih u borbi za svoja ljudska prava, a Nataši u poslu kojim se bavi pomažu i mama i baka, autorka najlepših reči o mami ili baki, po Natašinom izboru, dobiće ovaj broš.

Mame su one koje su nas rodile i naučile prvim rečima, maternjem jeziku, bake su njihove mame, svaka od njih je zaslužila, ako ništa drugo, neke velike poklone, onda lepu reč. Lepe reči su odraz ljubavi i poštovanja, a to je ono što svima nama treba.

9 comments

 1. Za sve tople reci, za nezne poglede, za jos neznije zagrljaje, za strepnju, za osmeh, za ruku u ruci, za podrsku, za uzdahe, za svaki poljubac,za svaku suzu, za moja topla detinja jutra, za moje bezbrizne dane, za juce, za danas i za svako novo sutra – HVALA…

 2. Mame su našianđeli čuvari celog života,i onda kada su sa nama i onda kada nisu 🙂

 3. woohoo!!! sretan Vam dan žena 🙂

 4. za moju bmamu, boja je prava, ljubicasti bros je strava! srecan 8.mart!

 5. Za svaki novi radostan dan,
  za mirom ispunjen san,
  za svaki delić ljubavi koji si mi dala,
  od srca ću ti reći: Mama, hvala!
  Poklonila bih ti komadić neba,
  poklonila bih ti svoje sne,
  al ovaj prelepi broš će ti reći:
  Mama, volim te ! 🙂

  SREĆAN 8. mart!

 6. „Tako je lepo biti zena… Sa tamnim ruzem na usnama,sa crnom cipkom na grudima… Stiklama tankim sve pred sobom gaziti,a biti tako umiljata i mila… to moze samo zena,biti ono sto biti mora ali biti i ono sto sama zeli,iako su to potpuno razliciti svetovi,moci andjele posvadjati i djavole pomiriti… Tako je divno biti zena…“ Dame srecan vam 8. mart. 🙂

 7. SAMO MAMA?? ….. „Ti si samo mama?“ Da, ja sam mama ! …To me čini budilnikom, kuvaricom, spremačicom, konobaricom, učiteljicom, medicinskom sestrom, sudcem, majstorom, fotografom, savetnikom, planerom dogadjanja, dekoraterom, frizerom, osobnim asistentom, bankarom, i ja sam ta koja otera Baba Rogu….. Ja nisam plaćena , nemam godišnji odmor ili bolovanje….Radim dan i noć…. Ja sam na raspolaganju 24/7 ostatak mog života. To je „samo „BITI MAMA !… Ja mogu biti ništa za vas, ali ja sam sve to za nekoga ! :)…..

 8. Od deteta i muza danas sam dobila pesmu koju su sami sastavili 🙂
  Od vas bih volela da dobijem jedan lila bros 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *